Kortdesign - Accepter betingelserne
Trin 1 af 5
Du skal læse og acceptere nedenstående betingelser:

For at få udstedt et kort med dit eget design, skal følgende vilkår være opfyldt:

De almindelige betingelser for udstedelse af kort i vestjyskBANK skal være opfyldt, herunder blandt andet:

 • Du skal kunne kreditgodkendes efter vores sædvanlige betingelser for udstedelse af betalingskort.
Hvis du ønsker at få en ny korttype, som du ikke har i forvejen, vil vi efter omstændighederne kontakte dig for at aftale nærmere. Og hvis du ikke er kunde i vestjyskBANK i forvejen, bliver du kontaktet for at aftale nærmere om kundeoprettelse og kreditgodkendelse.

I forhold til designet på kortet er der blandt andet følgende regler:
 • Kortet må ikke indeholde logoer, varemærker, og der må ikke anvendes fotos, billeder eller andet materiale, som andre har ophavsret til. Der må heller ikke være reklame- og markedsføringslignende billeder, hvor billedet er centreret om et 'produkt', f.eks. en bil, motorcykel, smykke, kunst, tegneseriefigurer eller andet materiale. Det gælder også, selv om der ikke er et synligt logo/varemærke på billedet. Hvis det er en personlig tegning, herunder børnetegning, kræver det en erklæring. Du bedes kontakte vestjyskBANK. Derudover afvises alle former for computergrafik.
 • Kortet må ikke indeholde tekster, slogans, web- og/eller e-mailadresser, dato for hvornår billedet er taget eller lignende.
 • Billeder af personer kræver samtykke. vestjyskBANK forudsætter, at et sådant samtykke er givet, men kan til enhver tid kræve at få personens skriftlige samtykke. Er der tale om billeder af berømte personer, musikere, offentlige personer, sportsudøvere, gruppebilleder o.l. vil kortet blive afvist. Du kan herefter kontakte banken for at få svar på, om billedet eventuelt kan godkendes mod skriftligt samtykke af personerne på billedet.
 • Kortet må ikke indeholde anstødelige eller provokerende billeder eller religiøse, racistiske eller politiske budskaber/personer i form af billeder, symboler eller grafik (f.eks. militær, jagt, voldelige situationer, kampsport m.v.). Det valgte kortdesign må ikke virke anstødelig på andre kulturer internationalt. Du risikerer at få inddraget dit kort.
 • Kortet må ikke indeholde anstødelige eller seksuelle motiver, genstande m.v. (f.eks. børn uden tøj, voksne i badetøj og kyssende par). Det valgte kortdesign må ikke virke anstødelig på andre kulturer internationalt. Du risikerer at få inddraget dit kort.
 • Der må ikke anvendes metalliske farver som gennemgående farver (f.eks.: sølv- eller guldlignende).
 • vestjyskBANKs logo samt kortets ledetekster skal tydeligt fremgå på den valgte baggrund. Vi forbeholder os retten til at ændre farve på vores logo og/eller ledetekster på det indsendte kort.
 • Designet må ikke have et sådant indhold, at det kan medføre problemer i en betalingssituation (f.eks. ID-lignende billeder eller billeder med sikkerhedselementer).
 • Designet må ikke kunne påvirke kortets varemærke eller grundlæggende værdier negativt (f.eks. billeder af påvirkede personer).
 • Hver enkelt kort skal individuelt vurderes og godkendes af vestjyskBANK, og vi er ikke forpligtet til at begrunde evt. afslag.